Mrówki i leniwce – ranking aktywności posłów Komisji Zdrowia - Leśniewski, Bartłomiej (Menedżer Zdrowia, 2015)
Bycie posłem to ciężka praca. Nie tylko dla dobra RP, lecz także na rzecz wyborców z regionu czy środowiska, któremu zawdzięcza się mandat. Kto to zadanie wypełnia najlepiej? Na to pytanie nie ma jednoznacznej odpowiedzi. My jednak postaraliśmy się wyliczyć ze szkiełkiem, okiem i liczydłem, kto z członków sejmowej Komisji Zdrowia stara się najmocniej i pracuje najciężej. Prezentujemy ranking aktywności posłów.