Równi i równiejsi - Bartela, Edyta (Menedżer Zdrowia, 2015)
Zasada swobody umów czy też równości stron w stosunku cywilnoprawnym została dawno zachwiana przez reguły, na jakich zawierane są umowy podmiotów leczniczych z Narodowym Funduszem Zdrowia. Jak to zmienić?