Wiedźmin z dyplomem uniwersytetu medycznego - Śledziewska, Patrycja (Menedżer Zdrowia, 2015)
Dyplom lekarski nie przeszkodził im realizować się w kulturze. Kuba Sienkiewicz, Konrad Tomaszkiewicz i Wojciech Jagielski wiedzę medyczną wykorzystują w codziennej pracy w show-biznesie.