Hospital Management – Wyzwania 2015 - Leśniewski, Bartłomiej (Menedżer Zdrowia, 2015)
Kontraktowanie świadczeń zdrowotnych w 2016 r. było tematem przewodnim tegorocznej konferencji Hospital Management. Przedstawiciele Ministerstwa Zdrowia i Narodowego Funduszu Zdrowia, prawnicy, menedżerowie praktycy oraz eksperci podzielili się z uczestnikami wiedzą na temat procedur i metod przygotowania się do tego wydarzenia.