Pakiet onkologiczny w praktyce – wzajemne edukowanie się i bieżąca współpraca Rozmowa z Jackiem Fijuthem - Klejnowska, Ewa (Menedżer Zdrowia, 2015)
O roli lekarzy podstawowej opieki zdrowotnej (POZ) w procesie leczenia onkologicznego mówi prof. Jacek Fijuth, prezes Zarządu Głównego Polskiego Towarzystwa Onkologicznego.