Pomagamy ministrowi zdrowia narysować mapy potrzeb zdrowotnych (Menedżer Zdrowia, 2015)
Nadciąga wielka katastrofa – tak należałoby skomentować wysiłki Ministerstwa Zdrowia związane z tworzeniem tzw. map potrzeb zdrowotnych. Ministerstwu trzeba pomóc. I na tym polega nasza inicjatywa.