Bez map ani rusz – rozmowa z Adamem Kozierkiewiczem - Leśniewski, Bartłomiej (Menedżer Zdrowia, 2015)
– Mapy powinny się stać podstawą przyszłego, odkładanego z roku na rok kontraktowania. Będą też podstawą do dystrybucji pieniędzy na ochronę zdrowia w nowej unijnej perspektywie. Opóźnienia w ich ogłoszeniu martwią. Pomóżmy Ministerstwu Zdrowia, rozpocznijmy dyskusję – mówi Adam Kozierkiewicz.