Starość nie radość - Natkaniec, Monika; Laskowska, Beata; Gilewski, Dariusz (Menedżer Zdrowia, 2015)
W każdym planowaniu, także w tworzeniu map zdrowotnych, z oczywistych względów podstawową rolę odgrywają pomiary liczebności populacji i prognozy demograficzne. Przedstawiamy pierwszą publikację z cyklu prezentującego mapy zdrowotne poświęconą demografii, przygotowaną przez zespół serwisu www.dane-i-analizy.pl.