Czego chce PiS - Biardzki, Maciej (Menedżer Zdrowia, 2015)
Po ośmiu latach rządów Platformy Obywatelskiej system opieki zdrowotnej w Polsce jest w dość opłakanym stanie. Powszechnym oczekiwaniem jest zmiana na lepsze. Oczy ekspertów zwrócone są na największą partię opozycyjną i lidera sondaży. Jakie plany wobec ochrony zdrowia ma Prawo i Sprawiedliwość?