Automatyczna dyżurka – rozmowa z Marcinem Wilkiem, prezesem zarządu E-volve - Lurka, Krystian (Menedżer Zdrowia, 2015)
– Dyspenser to narzędzie zarządzania szpitalem poprzez kontroling asortymentu i leków. Dzięki temu dyrekcja może przyglądać się strukturze kosztów i realnie wpływać na finanse szpitala. Wiadomo również, kto jaki lek otrzymał – mówi Wilk.