Życie sobie, a przepisy sobie - Kanownik, Greta (Menedżer Zdrowia, 2015)
Przepisy dotyczące podwyżek dla pielęgniarek i położnych, nowe definicje pojęć oraz uwzględnienie możliwości zawierania umów o udzielanie świadczeń opieki zdrowotnej przez pełnomocnika konsorcjum to tylko niektóre ze zmian wprowadzonych w ostatniej chwili przez ustępującego ministra zdrowia.