Na własne oczy - Grabska-Liberek, Iwona (Menedżer Zdrowia, 2015)
Przedstawiamy stan finansowania świadczeń okulistycznych w Polsce w latach 2012–2015. Zastosowanie innowacyjnych metod diagnostycznych i terapeutycznych, zwiększenie liczby prowadzonych badań klinicznych i objęcie refundacją innowacyjnych molekuł przyczyniło się do szybkiego rozwoju okulistyki.