Jak uniknąć i jak leczyć wznowy raków ucha? - Mroczyk, Bartosz; Nowaczyk, Marta; Nogala, Hanna; Wierzbicka, Małgorzata (Postępy w chirurgii głowy i szyi/Advances in Head and Neck Surgery, 2015)
W pracy przedstawiono przypadek 74-letniego mężczyzny z wielokrotną wznową raka płaskonabłonkowego małżowiny usznej prawej leczonego chirurgicznie. Przedstawiono aktualne dane dotyczące nowotworów ucha zewnętrznego ze szczególnym uwzględnieniem zasad leczenia chirurgicznego raków tej okolicy.