Sukces Roku 2015Cudom trzeba pomagać (Menedżer Zdrowia, 2015)
Nie licząc na cuda, nie czekając na nie, warto wierzyć, że się zdarzają. I jak uczy życie – angażować się nawet w beznadziejne sprawy. Pomagać cudom, by jednak się zdarzały. Przedstawiamy laureatów, wyróżnionych i nominowanych w konkursie Sukces Roku 2015.