Coś więcej niż od A do Z Rozmowa z Jerzym Karwowskim, Menedżerem Roku 2015 w Ochronie Zdrowia w kategorii Placówki Prywatne - Lurka, Krystian (Menedżer Zdrowia, 2015)
– Pozytywny wynik przy źle wyszacowanych przez NFZ usługach mogliśmy osiągnąć poprzez działalność pozamedyczną i konsekwentny program oszczędności administracyjnych, wprowadzenie systemu zarządzania energią, montaż kolektorów słonecznych i paneli fotowoltaicznych – mówi Karwowski.