Gdy ktoś mnie potrzebuje, wspieram go sercem i uczynkiem Rozmowa Ireną Santor, Liderem Roku 2015 w Ochronie Zdrowia w kategorii Działalność Charytatywna - Gębska, Kamilla (Menedżer Zdrowia, 2015)
– Działalność na rzecz onkologii ma dla mnie wyjątkowe znaczenie. Sama zmagałam się z chorobą onkologiczną. Wiem, co to znaczy i jak wiele zależy od tego, kiedy choroba zostanie zauważona – mówi Irena Santor.