Szpital bez ordynatorów Rozmowa z Wojciechem Puzyną, prezesem Szpitala – Centrum Medyczne „Żelazna” w Warszawie. Placówka jest Liderem Roku 2015 w Ochronie Zdrowia w kategorii Innowacyjny Szpital - Leśniewski, Bartłomiej (Menedżer Zdrowia, 2015)
– Jeszcze 25 lat temu szpital przy Żelaznej był mało popularnym w stolicy, jednoprofilowym szpitalem powiatowym. Przez ćwierćwiecze stał się jednostką, w której rodzi się najwięcej dzieci w Warszawie i na Mazowszu – mówi o swojej placówce Puzyna.