Nagrody specjalne „Menedżera Zdrowia” (Menedżer Zdrowia, 2015)
Piotr Bednarski, Mirosław Dłużniewski, Iron Team, Anna Chrapusta – kto i dlaczego został uhonorowany nagrodami miesięcznika „Menedżer Zdrowia”