Więcej zagrożeń niż szans - Janiszewski, Rafał (Menedżer Zdrowia, 2015)
Po zapowiedzi przejścia z systemu ubezpieczeniowego na budżetowy na prywatne placówki ochrony zdrowia padł strach. Czy słusznie?