Dziesięć miliardów złotych - Radziwiłł, Konstanty (Menedżer Zdrowia, 2015)
Niezależnie od konieczności naprawienia systemu służby zdrowia trzeba pilnie poszukiwać sposobu zapewnienia warunków godnej pracy prawie milionowej grupie osób pracujących w tym sektorze.