Dwieście przeszacowanych procedur na muszce Rozmowa z Krzysztofem Łandą, wiceministrem zdrowia - Koblańska, Marta; Leśniewski, Bartłomiej (Menedżer Zdrowia, 2016)
– Już pod koniec roku kolejki będą krótsze. Ale to skomplikowany proces, wymagający wprowadzenia licznych zmian. W mojej opinii najważniejszą i oczywistą kwestią jest weryfikacja koszyka świadczeń gwarantowanych – mówi Krzysztof Łanda.