Nie jesteśmy z Wenus - Kilańska, Dorota (Menedżer Zdrowia, 2016)
Politycy zastanawiają się, jak uatrakcyjnić zawód pielęgniarki, aby wykształcona i cudownie przygotowana do pomocy innym młodzież nie uciekała w świat. Jest na to recepta. Lekami są szacunek, autonomia, godność, kompetencje i wynagrodzenie.