Ratownicza rewolucja - Aleksandrowicz, Iwona Magdalena (Menedżer Zdrowia, 2016)
Rok 2016 przynosi wiele zmian w zasadach funkcjonowania systemu ochrony zdrowia. Dla ratowników medycznych będzie to czas wdrażania długo oczekiwanych regulacji zmieniających ich status zawodowy. Czy jednak przyjęty kierunek zmian i sposób ich wprowadzania spełni oczekiwania zainteresowanych?