Moda szpitalna - Gębska, Kamilla (Menedżer Zdrowia, 2016)
Pierwsze kilka sekund decyduje o tym, czy osoba, którą widzimy po raz pierwszy, wywrze na nas dobre wrażenie czy nie. Składa się na to m.in. mimika twarzy, głos oraz wygląd. Czy branża medyczna docenia moc eleganckiego służbowego uniformu?