Główne zagadnienia z zakresu nowotworów płuca i klatki piersiowej. 40. Kongres Amerykańskiego Towarzystwa Onkologii Klinicznej, 5–8.06.2004 r., Nowy Orlean, USA. Sprawozdanie - Duchnowska, Renata (Contemporary Oncology/Współczesna Onkologia, 2004)
Tegoroczne spotkanie ASCO przyniosło sporo cennych informacji z zakresu leczenia nowotworów płuca i klatki piersiowej, stworzyło pewne nadzieje i wyznaczyło nowe cele w poszukiwaniu poprawy wyników leczenia.