Major issues in the area of lung and chest cancer. 40th ASCO Annual Meeting, 5-8 June 2004, New Orleans, USA. A report - Duchnowska, Renata (Contemporary Oncology/Współczesna Onkologia, 2004)
Tegoroczne spotkanie ASCO przyniosło sporo cennych informacji z zakresu leczenia nowotworów płuca i klatki piersiowej, stworzyło pewne nadzieje i wyznaczyło nowe cele w poszukiwaniu poprawy wyników leczenia.