Nowelizacja Prawa zamówień publicznych – rewolucja czy ewolucja? - Modro, Michał; Banaszewska, Anna (Menedżer Zdrowia, 2016)
Do 18 kwietnia musi zostać wdrożona nowelizacja Prawa zamówień publicznych i niektórych innych ustaw. Szykuje się sporo nowości. Nowelizacja niesie wiele pozytywnych zmian, ale przynajmniej w początkowej fazie będzie się wiązała z dużą ilością pracy zarówno po stronie zamawiających, jak i po stronie szpitali.