Jak NFZ może zmniejszyć koszty świadczeń zdrowotnych? - Waligórska, Hanna; Strzesak, Erwin (Menedżer Zdrowia, 2016)
Płatnik może zmniejszyć koszty wykonywanych przez świadczeniodawcę usług medycznych, rezygnując z nieracjonalnych wymagań lub doprecyzowując przepisy. To proste.