Wszyscy zgadzają się ze sobą… - Bukiel, Krzysztof (Menedżer Zdrowia, 2016)
Chociaż naiwnością byłoby sądzić, że wszystkie zapewnienia przedwyborcze będą realizowane, to jednak od czasu do czasu zdarzają się wyjątki. Niestety, nie należy do nich obietnica wzrostu wynagrodzeń pracowników służby zdrowia.