Patologiczna dezintegracja systemu - Radziwiłł, Konstanty (Menedżer Zdrowia, 2016)
Konstanty Radziwiłł w felietonie dla „Menedżera Zdrowia” pisze o ustawie wprowadzającej bezpłatne leki dla seniorów i zespole, który przygotowuje założenia do ustawy o POZ. Co o dyskusji na temat lekarstw, roli opozycji w debacie i przymuszaniu pacjentów do uzyskiwania recept wyłącznie w POZ sądzi minister zdrowia?