Gra na czas - Kanownik, Greta (Menedżer Zdrowia, 2016)
Pierwsze od 2013 r. kontraktowanie świadczeń zdrowotnych miało się odbyć na podstawie map potrzeb zdrowotnych. Mapy te mają umożliwić poprawę planowania ochrony zdrowia na szczeblu centralnym i regionalnym (województw i powiatów). Kontraktowanie jest przesuwane z roku na rok. Co w zamian?