VII Forum Ochrony Zdrowia Forum Ekonomicznego (Menedżer Zdrowia, 2016)
Organizowane od sześciu lat Forum Ochrony Zdrowia stanowi miejsce debat na temat najważniejszych wyzwań i problemów ochrony zdrowia w Polsce. Forum Ochrony Zdrowia to platforma dyskusji pomiędzy wszystkimi interesariuszami, która dotyczy aktualnych problemów rynku medycznego oraz przemian prowadzących do zwiększenia efektywności systemu ochrony zdrowia. Potrzeba stałej debaty na temat systemu ochrony zdrowia jest niezmienna i dyskusja, która toczy się od kilku lat podczas FOZ, pokazuje, jak ważny jest to aspekt w debacie publicznej.