Centrum Zdrowia Dziecka – dramatyczna rozgrywka - Radziwiłł, Konstanty (Menedżer Zdrowia, 2016)
Trudno w dniu powstawania tego felietonu powiedzieć (pewnie czytelnik tego tekstu już wie), jak zakończy się sprawa strajku pielęgniarek w Centrum Zdrowia Dziecka w Warszawie. Już dziś wiadomo jednak, że przekroczone zostały kolejne bariery w życiu społeczno-politycznym kraju.