Trzynaście obietnic, zrealizowano: cztery - Ziemniak, Grzegorz (Menedżer Zdrowia, 2016)
Zbliżamy się do rocznicy wyborów i sprawowania władzy przez rząd Prawa i Sprawiedliwości, premier Beaty Szydło. Co to znaczy dla ochrony zdrowia? W którą stronę będziemy zmierzać? Czy zdrowie wciąż jeszcze ma szansę stać się priorytetem państwa i rządu?