Relikt ordynatorski - Fedorowski, Jarosław J. (Menedżer Zdrowia, 2016)
Świat się zmienia, a my wciąż tkwimy w przestarzałym, ordynatorskim modelu zarządzania. Skończmy z feudalnym rozbiciem dzielnicowym w szpitalach.