Co zamiast komercjalizacji - Filipiak, Patryk; Magdziarz, Piotr (Menedżer Zdrowia, 2016)
Może i nie będzie komercjalizacji, ale z pewnością pozostanie konieczność restrukturyzacji szpitali. Czy nowe prawo restrukturyzacyjne zmieni model naprawy zadłużonego szpitala? Czy pomogą temu nowe przepisy? Jak się do tego zabrać?