Dużo wcale nie oznacza bezpiecznieRozmowa z prof. Piotrem Andziakiem, konsultantem krajowym w dziedzinie chirurgii naczyniowej - Gołąb, Jakub; Leśniewski, Bartłomiej (Menedżer Zdrowia, 2016)
– Już w tej chwili w wielu regionach, np. na Śląsku i Mazowszu, ośrodków chirurgii naczyniowej jest za dużo. Wstrzymajmy się z tworzeniem nowych do czasu opublikowania map potrzeb zdrowotnych – mówi Piotr Andziak.