Liczę na siłę dialogu Rozmowa z Dorotą Hryniewiecką-Firlej, prezes zarządu Infarmy - Lurka, Krystian (Menedżer Zdrowia, 2016)
– Polityka lekowa państwa pozwoli podmiotom z branży farmaceutycznej na stabilne i przewidywalne prowadzenie działalności – przyznaje Dorota Hryniewiecka-Firlej. Mówi także o innowacjach i wydatkach na zdrowie w Polsce i o tym, że publikacja raportów może pomóc w demitologizacji współpracy firm farmaceutycznych z lekarzami.