Gra o czas - Janiszewski, Rafał (Menedżer Zdrowia, 2016)
Już w momencie przejmowania władzy PiS zapowiedziało reformy tak głębokie, że z góry wiadomo było, że nie da się w ich wprowadzić szybko, a na ostateczne efekty przyjdzie poczekać długie lata, na pewno więcej niż cztery. Ale to za cztery lata wyborcy powiedzą: „sprawdzam”. Jak wtedy będzie wyglądać polska ochrona zdrowia?