Obietnice czy obiecanki - Czerkas, Krzysztof; Magdziarz, Piotr (Menedżer Zdrowia, 2016)
Minął rok od objęcia władzy w Polsce przez PiS. Z tego powodu w mediach pojawiło się wiele ocen i analiz podsumowujących sukcesy i porażki ekipy rządzącej. Pozwalamy sobie również zabrać głos w tej sprawie, ograniczając się jednak tylko do kwestii dotyczących ochrony zdrowia.