Pszczoły i trutnie 2016 - Leśniewski, Bartłomiej (Menedżer Zdrowia, 2016)
Prezentujemy ranking najbardziej pracowitych posłów Komisji Zdrowia. Naszym celem jest promocja tych, którzy doskonale wiedzą, do czego służy legitymacja poselska, i używają jej w interesie swoich wyborców.