Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością czy komandytowa? - Błońska, Monika; Nowak-Piechota, Aneta (Menedżer Zdrowia, 2016)
Jednoosobowa działalność gospodarcza to najbardziej ryzykowna forma prowadzenia firmy medycznej – dowodził w artykule „Jazda po bandzie” Łukasz Chmielecki („Menedżer Zdrowia” nr 6-7/2016). Materiał wzbudził spore zainteresowanie i pytania: jeśli nie JDG, to co?