Konsylium 2016 - Zaremba-Śmietański, Adam (Menedżer Zdrowia, 2016)
Niemal każdy, kto zetknął się z polską służbą zdrowia, zauważa, że nie funkcjonuje ona we właściwy sposób, że cały mechanizm działa wadliwie. Co jest w nim popsute? I czy proponowany sposób naprawy jest dobry? Prezentujemy analizę Grupy Geo.