Prognozy nie są najgorsze - Radziwiłł, Konstanty (Menedżer Zdrowia, 2016)
Rok 2017 – będzie to rok przywrócenia obywatelskich uprawnień do opieki w ramach publicznej służby zdrowia. Będzie się działo – pisze Konstanty Radziwiłł. Minister przypomina też, że czekają nas zmiany w polityce lekowej i refundacyjnej, w ratownictwie, POZ i szpitalnictwie, a także przygotowania do likwidacji NFZ.