Pieniądze albo życie - Janiszewski, Rafał Piotr (Menedżer Zdrowia, 2017)
Gdy zacznie funkcjonować sieć, jedni zbankrutują, inni wygrają większe pieniądze i – taką nadzieję ma rząd – w końcu się finansowo zbilansują. Ten plan ma jednak kardynalną wadę: jakoś trzeba przetrwać ten „trudny, przełomowy rok”.