Czy może być gorzej? Może… - Czerkas, Krzysztof; Magdziarz, Piotr (Menedżer Zdrowia, 2017)
Jaka jest polska ochrona zdrowia, każdy widzi. Na jej obecną sytuację pracowały wytrwale wszystkie poprzednie ekipy rządzące, ale obecna także zdążyła już dołożyć swoje. Jaki jest skutek lat niedofinansowania i nieprzemyślanych posunięć organizacyjnych? Co możemy zmienić i jak?