Innowacje – gdzie jesteśmy, gdzie będziemy (Menedżer Zdrowia, 2017)
Trudno odpowiedzieć generalnie na pytanie, nad jakimi innowacjami w ochronie zdrowia pracuje Europa. Ale już z większą precyzją można powiedzieć, nad czym pracują poszczególne kraje. Oddajemy w państwa ręce raport, który wskazuje te obszary.