Nowe pieniądze i stare problemy - Górecki, Wiktor (Menedżer Zdrowia, 2017)
Po ok. 10 latach od startu, po kilku kroplówkach i śmierci klinicznej – mamy reanimację projektu P1 w Centrum Systemów Informacyjnych Ochrony Zdrowia. Dzięki nowym pieniądzom można trwać dalej, licząc, że zmniejszając ambicje, zmniejszamy ryzyko. A stare problemy? Nie łudźmy się, one pozostają.