Idole młodych internautów kontra HCV - Lurka, Krystian (Menedżer Zdrowia, 2017)
Do niedawna twórcy prozdrowotnych kampanii społecznych nie podejmowali współpracy z youtuberami, instagramerami i snapchaterami. Do niedawna, bo w kampanię „HCV Jestem świadom” zaangażowali się idole młodych internautów. Wszystko po to, żeby podnieść poziom wiedzy w społeczeństwie i wykształcić postawę czynną, polegającą na zmniejszeniu ryzyka zakażenia HCV, by przerwać łańcuch zakażeń.