Ponadpartyjny, polityczny teatr - Bukiel, Krzysztof (Menedżer Zdrowia, 2017)
Jedna z partii opozycyjnych zaproponowała niedawno ponadpartyjną debatę w sprawie służby zdrowia. Koncepcja takiego porozumienia doczekała się w przeszłości kilku prób realizacji. Osobiście brałem udział w trzech.